over marleen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op “Dolce far tutto” en ook interesse hebt in de persoon achter de blog!

 

Ik ben Marleen Thijs, geboren en getogen in Sint-Truiden - pal in het centrum van het o-zo-mooie Haspengouw. Zowat elk seizoen vind ik het heerlijk om er hier op uit te trekken, te voet of met de fiets. De 'buitenlucht' is iets waar ik echt van kan genieten... eigenlijk in ons hele landje.

Ik ben alleszins geen stilzitter en dus reis ik graag en veel rond, met van jongs af aan een grote voorliefde voor Italië, maar ondertussen zeker ook voor Groot-Brittannië en meer recent evenzeer voor Scandinavië. Al die reizen brengen niet alleen herinneringen, maar ook ideeën voor leuke recepten of huiselijke inrichtingstips met zich mee.  Zo kan ik echt genieten van een potje te koken voor familie, kinderen en vrienden. En af en toe gebruik ik die inspiratie ook bij evenementen of activiteiten die binnen mijn vertrouwde stad of zelfs eigen buurt plaatsvinden. Herinneringen of indrukken geef ik ook soms een plaats op een doek, want schilderen en tekenen is zeker ook een passie van mij.

 

Deze blog is dus mijn eigenste ontdekkingstocht waarin ik jullie graag mee op sleeptouw neem. Ik wil ook jou doorheen deze tocht ontroeren met woorden, doen glimlachen, inspireren voor een volgende trip én een kijkje geven achter mijn schermen. Want deze blog is echt het verlengstuk van wie ikzelf ben. Neem er een lekker drankje bij, veel leesplezier en hopelijk reis je lang mee in het avontuur van mijn leven.

 

Marleen

P1150275.JPG

Contacteer me gerust:

contactdolcefartutto@gmail.com