top of page

Country chic at it's best!

De dagen zijn donker en kort, dat betekent: tijd voor gezellig lang tafelen en genieten van zalige stoofpotten, winters wild, stevige stamppotjes, hartverwarmende soepen, goed gezelschap en een goed glas wijn aan een zacht gedekte winterse tafel.Het maken van een mooie tafel begint allemaal met het kiezen van je thema. Ik heb deze keer gekozen voor een originele tafelversiering met neutrale, natuurlijke tinten en kleuren, zoals ecru, bruin en feestelijk goud (want veel wit kan saai zijn), gecombineerd met een mix van texturen en materialen om te zorgen voor een outdoor, natural-look.Om het middelpunt te doen aansluiten bij mijn natural-look thema en de interesse op tafel te wekken zonder te groot of afleidend te zijn gebruik ik twee nepbontvellen, grote en kleine dennenappels en houtsegmenten. De gouden theelichten maken het geheel af.

En vergeet niet om zachtheid aan de tafel toe te voegen in de vorm van luxe linnen servetten en je creëert snel en gemakkelijk dat fijne winterse gevoel.Ten slotte, en misschien wel het belangrijkste: "Vergeet ook niet iets lekkers te koken! Decadente styling is maar het halve verhaal!"


Op het einde van de avond zal je gelukzalig in je zetel kunnen neerzakken met een laatste glas wijn en terugkijken op een succesvolle avond. Je gasten zullen versteld staan van je prachtig gedekte tafel.


Met deze tafelschikking is elk winters etentje een gegarandeerd succes. 
17 weergaven
bottom of page