top of page

Happy 🙂 2024 !

Het jaar loopt op zijn einde, en met de naderende jaarwisseling komt de tijd van overpeinzingen en terugblikken. Wat hebben we meegemaakt, waar kijken we (trots) op terug, waar zijn we minder tevreden over en wat doen we zeker nooit weer?

Maar ach, zoals het gezegde luidt: als we blijven doen wat we deden, dan krijgen we wat we kregen.In 2024 is het feest! Mijn blog wordt 5 jaar, dus dat gaan we vieren! Ik ben dankbaar voor jullie, bezoekers van mijn blog. Jullie reacties en vertrouwen maken het elke dag nog waard om achter mijn laptop te kruipen. Dat zijn geen loze woorden, lieve lezers, dat is echt zo 🙂 En soms is het ook verrekt moeilijk hoor. Als ik met iets persoonlijks zit en ik me afvraag of het wel het wereldwijde web op moet. Of als men mij om persoonlijk advies vraagt. Ik heb ook de waarheid niet in pacht; schrijf over wat me bezighoudt.
Vijf jaar bloggen, reisverslagen schrijven en nieuwe recepten van taarten uitproberen, het is voorbij gevlogen! En hoe spannend ik het ook vond om mijn eerste blogs online te zetten, wat is het ontzettend leuk. Ik ontmoette nieuwe gezellige en inspirerende mensen, kreeg te gekke reacties en veel mooie nieuwe ideeën. Ik ben dankbaar voor een trouwe schare lezers die me scherp houden, commentaar en feedback geven en me inspireren om door te blijven gaan.
Dat zoveel mensen op Instagram mijn foto's liken is keer op keer genieten. De leuke, lieve en soms ook ontroerende reacties; dat is toch het allerleukste van bloggen. Dank jullie wel!
Special thanks voor de mensen rondom mij. Een blog ontstaat niet zomaar. Zonder mijn lieve dochter Evelien en zoon Sander zou mijn blog vast een stuk minder stralen. Zij zijn de meest critische lezers en een vaak (als het op proeven aankomt) gewild testpubliek. En zonder mijn ‘partner in crime’ Peter had ik veel avonturen niet beleefd, waren creatieve ideeën niet tot bloei gekomen. Dank jullie wel en een heel dikke zoen! (En alle mensen die ik niet heb genoemd maar wel dankbaar ben, you know who you are!)


En nu aftellen naar het magische moment waarop 2023 plaats maakt voor 2024. Uiteraard open ik de eerste fles prosecco niet voor ik jullie alvast een fijn eindejaar heb gewenst en een gelukkig nieuwjaar, 2024...een jaar waarin ik hoop u nog vaak te mogen verrassen met leuke blogs en lekkere recepten.


Gelukkig Nieuwjaar en op naar nieuw blogjaar !47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page